Tip: Different Doors verzorgt charmante houten sectionaalpoort

57Ik heb het geluk op een grote boerderij met dito erf te wonen – iets wat heel handig uitkomt nu ik zo druk bezig ben met het knutselen aan mijn meubels. Zo heb ik enkele loodsen op het erf staan die ik dan ook dankbaar gebruik voor dit doeleinde. Het zijn de beste werkplekken die je je maar kunt wensen, alleen schortte er tot voor kort altijd nog iets aan.

56En dat was dat de isolatie er niet goed was, in de oude deuren zaten best veel scheuren en gaten en dat voelde je in de winter wel. Nu met het oog op de winter en de koude dagen heb ik besloten dit jaar op dit gegeven te anticiperen en ervoor te zorgen dat het een aangenaam wintertje wordt, een waaronder mijn werk niet heeft te lijden.

Functioneel en tegelijkertijd charmant

20En dus liet ik Different Doors komen om een houten sectionaalpoort bij elke ingang te plaatsen. Het is bijzonder handig dat de gehele poort in een keer open kan, zeker met de wat grotere meubels van mijn hand – het betekent dat ik nu nóg groter en grootser kan gaan werken, aangezien ik geen rekening met het deurgat meer hoef te houden, echt een voordeel dus. Ik hoef er maar met de vrachtwagen in te rijden en ik kan alles inladen. Bovendien zit er aan sommige kanten nog een gewone deur in, hetgeen ook z’n eigen voordeel geeft natuurlijk. Naast de overduidelijke vooruitgang in functie van de poorten, heeft het echt z’n charme om zo’n mooie houten poort geïnstalleerd te zien, het geeft de oude schuren direct een veel authentieker karakter!

Ben je ook benieuwd naar Different Doors – houten sectionaalpoort en andersoortige poorten van hun hand? Kijk dan eens op de website van deze firma, ik kan het je van harte aanbevelen!