Maatwerk natuursteen vensterbanken van COMPOSIETvakman.be.

natuursteen vensterbanken van COMPOSIETvakman.be >>

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een uitgebreide collectie natuursteen venstertabletten / raamtabletten – voor binnen – waarbij verschillende natuursteen soorten en afwerkingen mogelijk zijn. Voor welke specifieke natuursteen soort u ook kiest, bij COMPOSIETvakman.be bent u verzekerd van een prachtige vensterbank op maat, met een natuurlijke & levendige uitstraling, uniek in haar soort. Onderstaand een overzicht:

Blauwe steen 

Een van de meest populaire natuursteen soorten voor een sfeervolle vensterbank; Blauwe steen. Alle blauwe steen vensterbanken van COMPOSIETvakman.be betreffen altijd de ‘echte’ arduin uit Henegouwen. Met haar prachtige structuur en kenmerkende kleurtint is dit simpelweg de mooiste hardsteen. U kunt kiezen voor (licht / blauw) gezoet Belgisch hardsteen, met die kenmerkende blauwgrijze kleurtint, of de antraciet kleurtint van donkergezoet Belgisch hardsteen. 

Graniet

Een natuursteen vensterbank die duurzaamheid & onderhoudsvriendelijkheid combineert met stijl. Graniet is een oersterke natuursteen soort met prachtige donkere kleurtinten en levendige tekeningen, maar is vooral ook extreem duurzaam, krasbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en stoot- en slijtvast. Wanneer u gaat voor topkwaliteit met een luxe & stijlvolle look, is een vensterbank van graniet zeker het overwegen waard! 

natuursteen vensterbanken van COMPOSIETvakman.be >>

Marmer

Een natuursteen vensterbank met stijl, luxe, elegantie… marmer heeft het allemaal en is daarnaast ook nog eens tijdloos & geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur. Bij COMPOSIETvakman.be bestelt u mooie natuursteen vensterbanken van Bianco Carrara marmer zowel gezoet (satijnglans) als gepolijst (hoogglans) afgewerkt. Bianco Carrara, ook wel ‘wit marmer’ genoemd is de meest bekende marmer soort. Met de mooie witte basiskleur en grijze aderen bent u altijd verzekerd van een unieke natuursteen vensterbank.

Wilt u meer weten, bekijk dan hier de complete collectie natuursteen vensterbanken van COMPOSIETvakman.be >>.