Leonardo; Back to basic.

Leonardo is een Italiaanse tegelfabrikant, gespecialiseerd in prachtige mediterrane vloertegels van topkwaliteit. Hoogwaardige kwaliteit, bijzondere designs, oog voor detail en aandacht voor de functionele eigenschappen van de tegels staan centraal en dit alles met aandacht voor het milieu.

 

Topkwaliteit keramische vloertegels met een bijzonder Italiaans design, daar kiest u voor indien u besluit te gaan voor een Leonardo tegel. Een optimale combinatie van functioneel en praktisch met bijzonder, mooi en ‘het aangename’, dat is de heldere missie, vandaar ook de naam die afgeleid is van Leonardo da Vinci. De wetenschappelijke invalshoek van Leonardo is groot. Met een eigen team gespecialiseerd in research wordt actief geïnvesteerd in nieuwe technieken, formules, kleuren en structuren voor het continue verrijken en verbeteren van het tegelassortiment van Leonardo. Leonardo Ceramica is een onderdeel van de Imola groep, waar diverse tegelfabrieken binnen het Emilio Romagna onder vallen. Het tegel assortiment van Leonardo is divers en uitgebreid, waarbij design en het ‘praktische en functionele’ prachtig samenkomen binnen een topkwaliteit product. Bekende Leonardo tegelseries zijn onder andere de Leonardo Strati en Leonardo Sherpa. Een heel mooi voorbeeld van de Leonardo visie is de nieuwe tegelserie ‘Basic’, deze sluit perfect aan met een prachtige ‘simpele’ tegel die alleen in de 30×30 afmeting verkrijgbaar is, maar wel in een enorme diversiteit aan kleurvarianten waarmee prachtige vloeren gerealiseerd kunnen worden met een speels ‘blokken effect’. Topkwaliteit producten, voor een bijzonder eindresultaat.

tegelmegashop

Wilt u meer weten over een tegelserie of een specifieke tegel van Leonardo? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. U kunt bellen, mailen, een contactformulier invullen of een bezoek brengen aan onze showroom. Ook kunt u meteen een ‘laagste prijs’ offerte aanvragen. Naar welke vloertegel u ook op zoek bent, u begint u zoektocht bij Tegelmegashop.be; A-merk vloertegels voor de beste prijs.