INOX balustrades bij INOXvakman.be; Type 4

INOX balustrades

Bij INOXvakman.be kunt u, naast direct online INOX trapleuningen bestellen, ook snel & eenvoudig een offerte aanvragen voor een INOX balustrade. Volledige maatwerk balustrades, inclusief inmeten en monteren, zijn mogelijk. Maar ook doe het zelf INOX balustrades bij INOXvakman.be, voor een scherpe prijs & snel in huis! En bent u specifiek op zoek naar een balustrade voor buiten? Dan kunnen wij u ook een gericht voorstel aanleveren voor een 316 INOX balustrade, speciaal geschikt voor buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos en om u toch gericht wat te vertellen over onze balustrades hebben wij in een serie blogartikelen diverse ‘Types’ eruit gelicht, waar we u wat meer over vertellen. In dit artikel vertellen we meer over de balustrade TYPE 4; INOX staanders en spijlen, voor een strakke look!

 

TYPE 4: Modern en stijlvol. 

INOXvakman

INOX balustrade TYPE 4A is een zeer stijlvolle INOX balustrade, waarbij op een bijzondere wijze gebruik wordt gemaakt van (horizontale) INOX spijlen. Er zijn diverse bijzondere varianten waarop de spijlen verbonden worden met de staanders. Maar de meest cruciale keuze is die tussen ronde en vierkante / rechthoekige leuningen. Bij beide varianten is het mogelijk om de spijlen voor de INOX staanders te monteren met behulp van speciale bijsteunen. Daarnaast is het mogelijk om de spijlen tussen de staanders te plaatsen. De INOX spijlen zijn verkrijgbaar in zowel 12 en 17 mm., waarbij 12 mm de meest gekozen (en ook meest voordelige) optie is. Deze balustrade kan direct op de vloer, of de trapboom gemonteerd worden. Hierbij levert INOXvakman standaard mooie INOX afdekkapjes om uw INOX balustrade perfect af te werken. Ook is het mogelijk om deze balustrade tegen de zijkant van het bordes of de trapboom te monteren, met behulp van mooie design INOX steunen.

 

INOXvakman is u graag van dienst met het inmeten en het monteren van uw INOX balustrades. Wilt u graag meer weten? Neem een kijkje op onze website en vul een online offerte aanvraagformulier in. U ontvangst snel een passende reactie met een gericht prijsvoorstel!