Stel, u bent een vrolijke persoon die houd van gezelligheid en drukte om zich heen? Dan is het een geweldig idee om gele eetkamerstoelen aan te schaffen! Maar, houd u niet zo van drukte, maar juist van rust, warmte en zachtheid, dan is het ook een heel goed idee om te kiezen voor gele eetkamerstoelen! Het is maar net hoe je speelt met de kleuren van de rest van je interieur dat bepaalt welk statement je gele stoel zal gaan maken.

yels.nl-logo-transparant-morgen-in-huis-e1481310825470

Contrast

Als het geel van de stoel lijnrecht tegenover de overige kleuren van je interieur staat zal dit zorgen voor een druk, speelt en gezellig gevoel. Geel is een warme, zonnige kleur die erg veel frisheid en opgewektheid kan toevoegen aan je interieur. Is dit waar jij naar op zoek bent, dan raad ik je aan om de sprong in het diepe te nemen en te gaan voor jou perfecte, gele eetkamerstoelen!

Eenheid

Als al de kleuren in jouw interieur in harmonie en evenwicht zijn met elkaar, dan zal dit leiden tot een rustig, harmonieus gevoel. Kies jij voor een kleurenpalet dat erg kleurrijk is, dan hoeft dit niet te betekenen dat harmonie niet meer mogelijk is. Zoek eens naar verschillende tinten van eenzelfde kleur die jij mooi vind samen. Is dit wat jij erg prettig vind, dan kan je bijvoorbeeld een mosterdgele stoel combineren met een licht gele tafel of muur.

Gele stoelen

Een erg leuk adresje om te shoppen naar gele eetkamerstoelen is Yels.nl. Bij hen zijn onder andere onderstaande gele stoelen verkrijgbaar. Zoals onderstaande exemplaren ook doen vermoeden hebben zij een uitgebreid assortiment waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd.

Heb jij deze sprong in het diepe durven wagen? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!