Een schutting in een iedere gewenste kleur

Betonschutting van Schutting33.nl

U kunt een beton schutting bestellen in alle RAL-kleuren. De beton schutting is hierdoor erg uniek. De betonplaten komen gewoon in betonkleur aan, maar worden na plaatsing van de schutting gespoten in een gewenste kleur. De RAL-kleur die het meest wordt gekozen is RAL7016 antraciet of RAL7021 antracietgrijs. Om de verschillende populaire kleuren in het echt te bekijken, kunt u ook de showtuin van Schutting33.nl bezoeken waar deze staan gepresenteerd.

RAL-kleuren

Een beton schutting is een prachtige erfafscheiding. Men kiest steeds vaker voor een betonnen schutting en wanneer u kijkt naar de kwaliteit, moderne uitstraling en prijs, snapt u meteen waarom! Een beton schutting is leverbaar in allerlei motieven, RAL-kleuren en formaten. U kunt de beton schutting compleet naar wens samenstellen. Voor een moderne uitstraling raden we u ook aan om te denken aan een beton/schanskorf schutting combinatie. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling die ideaal past in een moderne tuin.

Diverse schuttingen

Een betonschutting van Schutting33.nl bestelt u tegen de laagste prijsgarantie. Daarnaast bieden ze alleen schuttingen van de allerbeste kwaliteit, wordt u betonnen schutting binnen 5-10 werkdagen op locatie bezorgd en krijgt u een montagehandleiding voor eenvoudige montage. Ook kunt u in de showtuin in Venlo bezoeken, geheel advies op maat verkrijgen. Is de showtuin in Venlo te ver? Dan kunt u ook de klantenservice bereiken per telefoon. Twijfel niet langer en bestel eenvoudig uw beton schutting bij Schutting33.nl. Bekijk eens de andere schuttingen van Schutting33.nl waaronder hout beton schutting, schanskorven en aluminium schuttingen.