Een eiken tafelblad van 4 cm dik (1-laags)

De dikte van een eiken tafelblad is van grote invloed op de ‘look’ van uw tafel. Gaat u voor een subtiel tafelblad eikenhout van 3 cm, een toegankelijk tafelblad van 4 cm dik of een stoer & robuust blad van 5 of 6 cm? Bij EIKENvakman.nl vindt u een ruime collectie eiken tafelbladen en in een serie blogartikelen vertellen wij u iets meer over de diverse diktes binnen onze collectie. Dit keer gaan we dieper in op een eiken tafelblad van 4 cm dik, bestaande uit 1 planklaag.

4 cm dik eikenhout.

Een eiken tafelblad 4 cm dik (1-laag) massief bestelt u eenvoudig online bij EIKENvakman.nl. Wij hebben een gerichte collectie eikenhouten tafelbladen met een mooie dikte van 40 mm, waarbij de dikte gerealiseerd wordt met 1 (plank)laag. Dit houdt in de dat de geschaafde eiken planken, waaruit het tafelblad vervaardigd is ook (ruim) 4 cm dik zijn. Een eiken tafelblad van 4 cm dik met 1 (plank)laag is ideaal geschikt voor een luxe eiken eetkamertafel en is bij EIKENvakman.nl verkrijgbaar in zowel rustiek als foutvrij eikenhout. Voor welk eiken tafelblad u ook besluit te kiezen, bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit eikenhout, ambachtelijk verlijmd & bewerkt door ervaren houtbewerkers, voor een scherpe (online) prijs. Onderstaand vindt u al onze eiken tafelbladen 40 mm dik 1-laags massief.

Ook op het gebied van vorm heeft u diverse mogelijkheden. Onze 4 cm dikke eiken tafelbladen zijn direct online te bestellen als ‘recht tafelblad’ – in een lengte op maat – maar ook in diverse ronde eiken tafelbladen en boomstamrand tafelbladen. Altijd een eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl dat precies past bij uw wensen & behoeften. Bekijk direct onze tafelbladen collectie op onze webshop en doe inspiratie op!